Ester Brohus turnerer flittigt rundt på landets mange spillesteder. Hun er en af Danmarks bedste ambassadører for og fortolkere af country- og rootsmusikken.

Hvad nogen måske ikke ved, er, at Ester Brohus også optræder i kirkerne. Det gør hun med et lille intimt setup og med et repertoire, som består af egne sange og fortolkninger af klassikere som ”Amazing Grace” og ”God Gave Names to All the Animals” og ved juletid af velkendte salmer og sange som ”Silent Night Holy Night” og ”White Christmas”. Alle julekoncerter afsluttes med en fællessang.

Ester Brohus kan med sin signifikante og kraftfulde sangstemme fremføre egne såvel som andres sange med en særlig autenticitet og nærvær. Country- og rootsmusikken ligger Ester Brohus meget nært, det betyder derfor meget for hende at udbrede kendskabet til denne klassiske og folkelige genre, dog ikke for enhver pris. Ærlighed mod genrens oprindelse skal være til stede, samtidig med at nye muligheder afprøves. Ester Brohus værner altid om kvaliteten og sætter et højt kunstnerisk niveau for sine udgivelser og optrædener.

Koncerten arrangeres af BooA. Billetsystemet er udlånt af Bedsted KFUM Volleyball.